Home » Tag Archives: satuan karya

Tag Archives: satuan karya

Papan Nama Saka

Papan Nama Satuan Karyaa. BentukPapan Nama Satuan Karya berbentuk empat persegi panjang.b. Ukuran:1) Sanggar : 1,50 x 0,60 m2) Pimpinan Saka :a) Tingkat Nasional 3,00 x 1,20 mb) Tingkat Daerah 2,50 x 1,00 mc) Tingkat Cabang 2,00 x 0,80 m   Saka Bahari Saka Bhakti Husada Saka Bhayangkara Saka Dirgantara Saka Kalpataru Saka Kencana Saka Pariwisata Saka Wanabakti Saka Widya ...

Read More »